Warning: Undefined array key "ru_index" in /home/adooehu1/public_html/wp-content/plugins/relocate-upload/relocate-upload.php on line 160

Warning: Undefined array key "ru_index" in /home/adooehu1/public_html/wp-content/plugins/relocate-upload/relocate-upload.php on line 160
Videón az áprilisi nemzetpolitikai előadás: A világ helyzete a COVID-fasizmus és a harmadik világháború között –  

Három hallgatói hozzászólást idézünk Patrubány Miklós tegnapi nemzetpolitikai előadásához.

 

Szamonek János

Másodikként ismétlem az első bejegyzést: köszönöm és Köszönjük a sok mindenre rámutató terjedelmes összegzést, amely igen kitartó és mélyreható munkásság eredménye lehetett csak !!!

 Gonda Ildikó

Istenem ilyen vezetők kellenének az ország élére, akkor nem itt tartanánk. Igaz magyar emberek, nemcsak olyanok, akik csak magyarul beszélnek, de nem magyar érzelműek, csak a zsebüket tömik.

Lipusz Gábor

Patrubány Prof. Úr egy hatalmas lexikális tudásról tett tanúbizonyságot, egy valóságos információs Tsunamival árasztotta el hallgatóit. Nagyon sok értékes információval lettem én személy szerint gazdagabb. Hálás köszönet mindezért, hogy tudását megosztotta velünk.

Akit érdekel a világ helyzete, hallgassa végig a Magyarok Világszövetsége elnökének áprilisi nemzetpolitikai előadását. Innen törölték:

https://www.youtube.com/watch?v=bSZWZVJkkpQ

 

Most itt tekinthető meg:

https://www.bitchute.com/video/FslLz8PrVhcz/ 

 

 —————————–————————————————-

 

Támogassa az SZJA 1%-val a Magyarok Világszövetségét,

amely két évtizede egyetlen fillér állami támogatás nélkül működik!

 

Adószámunk: 19672081-1-41

 

 MVSZ Sajtószolgálat

 

11218b/230416