Warning: Undefined array key "ru_index" in /home/adooehu1/public_html/wp-content/plugins/relocate-upload/relocate-upload.php on line 160

Warning: Undefined array key "ru_index" in /home/adooehu1/public_html/wp-content/plugins/relocate-upload/relocate-upload.php on line 160
Az igazság védelmében Brigitte Macron esetében is –  

 

 

 

Nagy port vert fel a minap az a francia sajtóból származó hír, melyet a Nemzeti Hírháló is közzétett, és amely arról szól, hogy egy vesztes bírósági per alapján kimondható, hogy Emmanuel Macron francia államelnök felesége, Brigitte tulajdonképpen nem is lenne nő.

Megkérdeztük a Magyarok Világszövetsége Franciaországi Országos Tanácsának elnökét, dr. Léh Tibor ügyvédet, hogy mi az igazság ez ügyben?

Íme válasza:

„Csodálkozom ezen a fake-news-on, a First lady ugyanis három gyermek édesanyja. Két panaszt tett a rágalmazók ellen. Az igaz, hogy az egyik meg lett semmisítve a bíróság által, azért mert a panasz jogi besorolása helytelen volt. Brigitte Macron ügyvédje jogtechnikai hibát követett el. Tehát csak pereljárási okok miatt lett a keresetlevél érvénytelen.

 

Ám a másik panasz tárgyalására csak ezután kerül sor, méghozzá 2023. június 15-én, a híres, 17-es számú tárgyaló teremben. Viszont erről a második perről, amelyik folyamatban van ez az újságcikk, egy szót sem ír. Vagy nincsenek informálva, vagy szándékosan manipulálnak. Így, ezzel a félinformációval teljesen félrevezetik a jóhiszemű, naiv embereket.”

 

Dr. Léh Tibor válaszából tehát kiderül, hogy az „Elvesztette a pert a francia First „lady” amiben rágalmazásnak minősítette, hogy kétségbe vették női mivoltát” című írás súlyosan félrevezeti az olvasót.

Ezzel a közléssel a Magyarok Világszövetsége nem lett az lmbtq és a gender-ideológia szószólója, hanem maradt az igazság bajnoka.

„Úgy segítsem meg az Isten engem, hogy az igazat nem hamisítom, és a hamisat nem igazítom” – fogadta meg ünnepélyesen elnöki székfoglaló beszédében a Magyarok Világszövetségének elnökévé történt megválasztásakor Patrubány Miklós. Ez a fogadalom ránk, az MVSZ Sajtószolgálat-ra is érvényes.

Alább olvasható a félrevezető, az olvasókat manipuláló cikk.

Elvesztette a pert a francia First „lady” amiben rágalmazásnak minősítette, hogy kétségbe vonták „női” mivoltát

Vegyünk csak egy európai példát, az egykoron nyugat-Európa gyöngyszemének, a nyugati civilizáció egyik bölcsőjének tartott Franciaországot. Azt a Franciaországot, melyet egy, a globalista Sátán Iskolájában (WEF) kiképzett bábelnök, Emmanuel ( azaz inkább Emanuelle) Macron vezet. Brigitte Macron, a francia államelnök felesége elvesztette azt a pert, melyet két író ellen indított, akik egy kötetben megírták, sőt dokumentálták , hogy a francia „First Lady” maximum First bácsi lehet, adta hírül pár napja a francia sajtó. Brigitte Macron tavaly feljelentést tett két nő ellen, akik „Brigitte Macron egy férfi” című videót töltöttek fel a YouTube-ra. A videó azt állította, hogy Brigitte 18 évesen nemét megváltoztató műtéten esett át. A Le Point című francia lap arról számolt be, hogy Brigitte panaszát a két nő ellen egy párizsi bíró „megsemmisítette”. Ez pedig bizony azt jelenti, hogy a bíróság elégségesnek vélte a francia First bácsi nemi hovatartozását igazoló dokumentumokat, melyekre a két beperelt oknyomozó alapozta állításait. Az AFP által leközölt bírósági határozatában a bíróság semmisnek nyilvánította Brigitte Macron személyiségi és képi jogok megsértése miatt kiadott idézését, mivel az általa feljelentett tényeket nyilvános rágalmazásnak kellett volna minősíteni. Brigitte Macron 2022. február 15-én tett feljelentést a két nő ellen, akik a Youtube-on „független újságírókként” mutatkozva be nyilvánosságra hozták a francia elnöki pár perverz de amúgy világszerte nyílt titokként kezelt titkát. A Brigitte Macron néven mutogatott mátrix-figura feljelentésében arra kérte a francia bíróságot, hogy marasztalják el a két oknyomozót és kötelezzék kártérítés fizetésére amiért a YouTube csatornáján 2021. december 10-én egy „tökéletesen különc tézist ” közvetítettek, amely szerint Brigitte Macron, született Trogneux, soha nem létezett, hanem a bátyja felvette volna ezt az identitást a nemváltás után. „Nehéz elképzelni, hogy Franciaország First Lady aki a legjobb ügyvédeket bérelte fel mégsem tudta megnyerni ezt a pert” – olvashatjuk a Le Média cikkében. Az is érdekes, írja a lap, hogy a francia First lady nem a magánélete megsértése miatt perelt, hanem a nemét illető rágalmazásért.

 

MVSZ Sajtószolgálat

11198/230323